Diari Més

Societat

Una dona va al metge per dolor abdominal i descobreixen que té càncer de testicle

Tenia característiques físiques pròpies del gènere femení però un examen oncològic va descobrir que realment era un home

Les autoritats índies estan analitzant si la nena vol tornar al seu país d'origen o romandre a Espanya.

Una parella rebutja a una nena índia en adopció perquè no tenia l'edat que els van dirPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons informa Russia Today una dona resident a l'Índia de30anys va anar al metge per un dolor abdominal, el professional que la va atendre va fer-li un diagnòstic insòlit: tenia càncer de testicle.

La pacient, resident aBirbhum, a la Bengala occidental, tenia característiques físiques pròpies del gènere femení i els genitals externs femenins. Quan el doctorAnupamDuttali va fer un examen oncològic van descobrir que realment era un home. Les anàlisis eren clares, tenia testicles a l'interior del seu cos i havia desenvolupat un càncer.

A més, el metge va realitzar una nova prova a la pacient que va determinar que el seu complement cromosòmic eraXYi no pas XX, confirmant doncs que era un home.

En tenir els testicles a l'interior del cos, la pacient no havia segregat testosterona i, per això, el seu aspecte físic era l'atribuït al gènere femení. De fet, estava casada i hi haviaintentattenir fills sense aconseguir-ho.

tracking