Diari Més

Judicial

El conserge d'una escola de València s'enfronta a 10 anys de presó per abusar d'una alumna

La víctima tenia entre 7 i 10 anys quan van ocórrer els fets

Els fets s'han produït a la

Ciutat de la Justícia de ValènciaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conserge d'una escola de València ha estat jutjat a la secció segona de l'Audiència Provincial acusat d'un delicte continuat d'abús sexual a menors, pel qual el ministeri públic li reclama provisionalment10anys de presó. La vista ha començat aquest dilluns, ja que no es va aconseguir un acord entre acusacions i defensa.

La víctima, que tenia entre 7 i10anys quan van ocórrer els fets, mantenia una relació de confiança amb l'acusat pel fet que es quedava amb ella i amb el seu germà quan la mare de tots dos arribava tard a recollir-los del centre.

La fiscal manté que, en aquestes ocasions, el processat deixava al nen jugant a futbol al pati i s'emportava a la nena a l'interior de les instal·lacions on li feia tocaments i altres actes de caràcter sexual.

Aquesta situació es produïa de manera reiterada, gairebé sempre que la menor es quedava a l'escola després de les classes, i es va prolongar fins que el company sentimental de la mare va començar a anar a recollir als germans.

La víctima va denunciar els fets l'abril de 2016, quan ja era major d'edat i es va trobar pel carrer amb l'encausat, que la va agarrar fortament del braç i va estirar d'ella fins al seu vehicle amb l'excusa de portar-la amb la seva furgoneta. La jove va aconseguir soltar-se però aquest incident va generar una reacció ansiosa que va fer que la víctima el denunciés.

tracking