Diari Més

Societat

Tanquen una piscina municipal en defecar un nen involuntàriament

S'ha tancat amb l'objectiu d'evitar qualsevol classe d'infecció

Imatge d'arxiu d'una piscina exterior.

Riba-roja d'Ebre ha de tancar la piscina municipal per «reiterats episodis de defecació»Pixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament d'Alberic (València) ha decidit tancar la piscina d'estiu del municipi després de defecar involuntàriament al got aquàtic un nen i fins que es desenvolupin les anàlisis per a evitar qualsevol mena d'infecció, segons han informat fonts municipals.

L'empresa que gestiona la piscina municipal d'estiu va activar aquest diumenge els protocols de desinfecció després de produir-se aquest «fet fortuït que és complicat evitar a vegades, sobretot tractant-se de nens».

Per això, l'Ajuntament del municipi valencià va decidir tancar la instal·lació durant els dies en què es desenvolupin les anàlisis, amb l'objectiu d'evitar qualsevol classe d'infecció, segons les fonts, que han indicat que la piscina es va obrir el divendres a l'ús i durant el cap de setmana va registrar la presència de nombroses persones, sobretot nens.

La instal·lació compta amb un aforament limitat pel compliment de les exigències sanitàries que han marcat les autoritats sanitàries per a combatre la pandèmia del Coronavirus, a més de torns, que es divideixen en matinal o vespertí.

Va ser ahir diumenge quan un nen va defecar al got, activant-se immediatament el protocol de neteja i desinfecció que es pressuposa durarà diversos dies, per la qual cosa la instal·lació romandrà tancada.

Ara, l'empresa gestora treballa en la configuració d'exigents mesures per a assegurar que un incident similar no torni a succeir, encara que s'entén que és un fet fortuït que és complicat evitar a vegades, sobretot tractant-se de nens.

tracking