Diari Més

Successos

Localitzen a Almeria una menor desapareguda a Saragossa i que era maltractada per la parella

El nuvi, de 18 anys, va ser localitzat prop de les dependències de la policia local de Berja quan la noia presentava una denúncia

Imatge facilitada per la Guàrdia Civil.

Localitzen a Almeria una menor desapareguda a Saragossa i que era maltractada per la parellaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut a Berja (Almeria) per un delicte de maltractaments en l'àmbit de violència sobre la dona a A.A., un veí de la localitat de 18 anys que presumptament va agredir en aquest municipi a la seva parella, una menor d'edat desapareguda a Saragossa.

La Comandància d'Almeria ha informat en una nota que la víctima va denunciar la presumpta agressió per part de la seva parella en dependències de la Policia Local de Berja, que va informar del que passava a la Guàrdia Civil.

Després d'atendre la noia, els agents van comprovar que el presumpte autor li havia provocat lesions de diversa consideració, per la qual cosa es va desplegar un dispositiu per a la seva identificació i localització.

En abandonar les instal·lacions de la Policia Local, els guàrdies civils van observar a l'ara detingut rondant pel lloc, per la qual cosa es van dirigir cap a ell, però en adonar-se de la presència dels agents, el jove va emprendre la fugida a peu.

Després d'una persecució de diversos minuts, els agents van aconseguir atrapar-lo i detenir-ho.

Posteriorment, la Guàrdia Civil va tenir coneixement que la Comissaria de la Policia Nacional de Saragossa tenia actiu un assenyalament per la desaparició de la noia, situació que es va posar en coneixement de l'autoritat judicial.

Les diligències instruïdes per la Guàrdia Civil juntament amb el detingut han estat lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció en funcions de guàrdia de Berja.

tracking