Diari Més

Policial

Un fugat de la justícia entrega un DNI fals en un control i l'enxampen

Tesaven sobre ell tres ordres de cerca, detenció i ingrés a presó

820 ampolles d'un litre oli d'oliva que van ser sostretes de la seu de Càritas d'Aguilar de la Frontera (Còrdova) fa gairebé un mes

Guàrdia Civil recupera 820 litres d'oli d'oliva robades a CàritasEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Civil van detenir el passat 1 de juny a Sitges a un home, de 31 anys i nacionalitat espanyola, sobre el qual pesaven tres ordres de cerca i detenció com a presumpte autor de diversos delictes d'estafa i falsificació, ha informat aquest divendres l'institut armat.

La detenció es va produir en el context d'un dispositiu de control de compliment de les mesures establertes per l'estat d'alarma situat al peatge de Vallcarca que dóna accés a l'autopista C-32.

En parar a l'home en el control, va mostrar un DNI que va infondre sospites als agents, ja que estava «presumiblement falsificat», encara que «tal era la qualitat de la falsificació, que els agents van haver de comprovar tant les impressions de seguretat com els elements addicionals per a verificar les sospites sobre el document».

Quan els agents es van cerciorar de la seva falsedat, van aconseguir esbrinar la identitat real del conductor, van comprovar el seu nom a la seva base de dades i, en detectar que pesaven sobre ell tres ordres de cerca, detenció i ingrés a presó, van procedir a detenir-ho.

El detingut té causes judicials obertes en tres jutjats de Barcelona i Jaén, que havien emès sengles ordres de detenció al no presentar-se al jutjat per a seguir el curs d'aquestes causes.

tracking