Diari Més

Societat

El nen que va predir la pandèmia del coronavirus adverteix que s'acosta una altra catàstrofe mundial

Astròleg precoç, el jove indi de 14 anys també ha avançat quan s'acabarà l'afectació de la Covid-19

El jove astròleg

El nen que va predir la pandèmia del coronavirus adverteix que s'atansa una altra catàstrofe mundial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

AbhigyaAnandés un nen indi de14anys que acaba de convertir-se en estrella de les xarxes socials per una increïble circumstància: va predirl'agostde 2019 l'arribada del coronavirus.

A través del seu compte de YouTube,Anandllança les seves prediccions i ja s'han convertit en tot unfenomensocial arreu del planeta.

En un vídeo publicat a mitjan any passat, va avançar que la raça humana s'enfrontaria a una situació molt complexa que començaria al novembre i colpejaria amb més força a la Xina.

Amb la pandèmia ja desplegada,Anandha assenyalat recentment que la Covid-19 s'acabarà el 5 de setembre.

«Només si guanyem immunitat podrem protegir-nos d'aquests brots de pandèmia en el futur», va explicar el nen de14anys, que assegura tenir profunds coneixements d'astrologia i s'ha convertit en la persona més jove a completar una llicenciatura enVastushastra, una antiga doctrina hinduista.

«Hem de deixar de matar animals i danyar a la mare naturalesa, ja que estem augmentant el nostre karma i si ho femhaurem d'enfrontar-nos a la ira de la mare terra», va agregar.

Per si no fos prou,Anandha assegurat que hi ha una catàstrofe pitjor que el coronavirus a l'horitzó, i que aquesta arribarà entre el 20 de desembre de 2020 i març 2021.

Encerta en les seves prediccions? Enaquestcas, el temps ho dirà. De moment caldrà esperar al 5 de setembre per comprovar si realment acabem aleshores amb la pandèmia del coronavirus.

tracking