Diari Més

Judicial

Llibertat per al detingut acusat de la mort del seu pare en ser descartat un traumatisme com a causa del succés

La defunció es va deure a una «possible causa cardíaca»

Imatge de la Guàrdia Civil al lloc dels fets.

Llibertat per al detingut acusat de la mort del seu pare en ser descartat un traumatisme com a causa del succésEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Tafalla, Navarra, ha decretat la llibertat provisional sense fiança del detingut aquest dimarts a Olite després de la defunció del seu pare en el marc d'una discussió familiar, en descartar l'existència d'un «origen traumàtic» en la mort.

La magistrada exposa en l'acta que, a la vista de les conclusions remeses per la metge forense, la defunció es va deure a una «possible causa cardíaca».

Aquest informe preliminar descarta l'existència d'un origen traumàtic, com s'havia apuntat en un primer moment quan va informar d'una agressió amb «un objecte ambcontundent» per part del fill.

D'acord ambaquestes consideracions, en la compareixença celebrada després de la declaració de l'investigat, el Ministeri Fiscal no ha sol·licitat cap mesura cautelar.

Els fets van tenir lloc dimarts a la nit en un domicili familiar d'Olite, on es va produir la mort d'aquest veí de57anys durant una baralla, que va portar a la detenció del seu fill de27anys.

tracking