Diari Més

Successos

Vol atracar un banc però només s'endú la bossa d'una caixera, que creia que era una broma

Es tracta d'un delinqüent, de 54 anys, ben conegut per la Policia de Jaén i que ja ha estat detingut

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Jaén a un conegut delinqüent, de 54 anys, com a presumpte autor de l'intent d'atracament d'una entitat bancària de la capital jaenesa on va amenaçar amb un ganivet a una empleada que al principi va creure que tot era una broma. A falta de botí, es va acabar portant la bossa de l'empleada, amb 40 euros.

Segons ha informat la Policia Nacional, el detingut va amenaçar a l'empleada amb un ganivet exigint el lliurament immediat dels diners de la caixa, però davant la negativa d'aquesta, va optar per robar-li la bossa i fugir corrents.

Els fets van passar aquest dimarts quan la caixera d'una sucursal bancària, al carrer Miguel Castillejo, a Jaén capital, es trobava en el seu lloc de treball. L'empleada va veure entrar a un individu, que cobria el seu cap amb una caputxa i seguidament li exigia els diners de la caixa.

L'empleada va fer cas omís davant les reclamacions del presumpte autor en creure que podria tractar-se d'una broma d'algun client. Davant tal situació i veient que la caixera va fer cas omís del lliurament dels diners, el detingut va optar per sostreure la bossa que aquesta tenia en el respatller de la seva cadira de treball.

L'empleada, en adonar-se de què no es tractava d'una broma, va oposar resistència mentre l'atracador fallit, ganivet en mà, li reclamava la bossa i els diners. Amb la bossa ja en el seu poder, va fugir mentre que l'empleada va optar per perseguir-lo fins a perdre'l de vista. La bossa ha estat recuperada, segons ha indicat la Policia Nacional.

Els investigadors, una vegada recaptats diferents testimoniatges van identificar al presumpte autor dels fets i el van acabar detenint sis hores més tard.

Es tracta d'un consumat delinqüent amb més de 45 detencions per atracaments, tràfic de drogues, violència contra la dona, diferents agressions i tinença il·lícita d'armes.

alt

Lladre de bancs amb una bossa de botí

tracking