Diari Més

Judicial

Deneguen la sortida de la presó a un ancià 92 anys que va intentar llançar pel balcó a la seva dona

Va colpejar a la seva dona i la va subjectar amb el bastó pel coll

L'home va sol·licitar la seva excarceració o el seu ingrés en una residència.

Deneguen la sortida de la presó a un ancià 92 anys que va intentar llançar pel balcó a la seva donaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un ancià de92anys que va ser detingut per haver intentat, presumptament, llançar a la seva dona pel balcó després de subjectar-la amb el bastó que utilitza per a desplaçar-se seguirà a la presó, en haver desestimat l'Audiència Provincial de Múrcia el recurs que va presentar, en el qual va sol·licitar la seva excarceració o el seu ingrés en una residència.

L'acte de l'Audiència, al qual ha tingut accés Efe, confirma així el dictat pel jutjat de violència sobre la dona, que va decretar el gener passat presó provisional contra l'ancià com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi.

Assenyalava el jutjat que, suposadament, va colpejar a la seva dona, la va subjectar amb el bastó pel coll i va intentar llançar-la pel balcó.

L'acta, ara confirmada per l'Audiència Provincial, va ordenar l'ingrés a presó per la gravetat dels fets, l'elevada pena que li podria ser imposada en cas de confirmar-se la seva autoria i el risc de fugida.

En el seu recurs, l'apel·lant va al·legar que aquest perill que pogués evadir l'acció de la justícia no existia, ja que és un ancià de92anys -30anys més que la seva esposa- que té escassa mobilitat i necessita l'ajut d'un bastó per desplaçar-se, a més de patir demència senil.

L'Audiència ha desestimat el recurs en coincidir amb els raonaments exposats pel jutjat de violència sobre la dona en acordar la presó preventiva, per afegir que, pel que fa a la seva sol·licitud d'ingrés en una residència d'ancians, això no és possible en el moment actual a causa dels condicionants imposats pel coronavirus.

tracking