Diari Més

Policial

Multa de 30.000 euros a un bar de copes que estava obert

Tenia música i clients al seu interior consumint begudes

Els fets van tenir lloc el dia 1 de febrer.

El bar de copes que va impedir l'entrada a 5 joves xinesos pot ser clausurat durant almenys un mescedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Local de Lugo han denunciat, amb una proposta de sanció de 30.000 euros, al propietari d'un local de copes nocturn que estava obert al públic a la Rúa Tui, amb música i clients al seu interior consumint begudes, malgrat la prohibició expressa que apareix recollida en les normes de desescalada de l'estat d'alarma.

Segons ha informat la pròpia Policia Local, els fets van succeir la passada matinada, sobre les 02.10 hores, quan agents del Grup Operatiu Nocturn de la Unidad Territorial de Policia de Barrio, que realitzaven tasques de vigilància en aquesta zona de la ciutat, van comprovar que un local d'oci nocturn estava obert al públic.

Una vegada identificat el responsable, van confirmar que el local té llicència de «cafè-teatre», de manera que és considerat un «bar d'oci nocturn».

D'aquesta circumstància va ser informat el propietari, així com que la seva «reobertura al públic per a consumir dins de l'establiment» està prohibida per les normes de l'estat d'alarma.

Per això, els agents van fer una acta de la infracció, amb una proposta de sanció de 30.000 euros.

Així mateix, «en aplicació del Reial decret pel qual es va declarar l'estat d'alarma», els agents van procedir a desallotjar l'establiment i a verificar el seu tancament.

tracking