Diari Més

Policial

Detingut un adolescent per una agressió sexual a una nena de 12 anys

Els fets van ocórrer el passat dia 22 de maig en un parc públic

Imatge d'un agent de Policia Nacional.

Policia NacionalPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un adolescent de 15 anys ha estat detingut per la Policia Nacional com a presumpte autor d'una agressió sexual a una menor de 12 anys a Marbella, segons han informat a Efe fonts policials.

La Policia investiga els fets denunciats, que suposadament van ocórrer el passat dia 22 de maig en un parc de la localitat, i ha posat al detingut a la disposició de la Fiscalia de Menors de Màlaga.

La notícia de Diario Sur, assenyala que la menor va coincidir al parc amb el presumpte agressor, que pel que sembla la va portar fins a una casa okupada on el sospitós, que és estranger, conviu amb altres adolescents, i una vegada allí suposadament la va agredir sexualment.

La menor va explicar ell fets a la seva família i aquesta a la Policia, els agents de la qual es van entrevistar amb la nena per a conèixer més detalls de l'ocorregut i van detenir aquest dimarts a l'adolescent. La Fiscalia de Menors ha sol·licitat que el jove sigui internat en un centre reformatori amb caràcter semiobert, segons assenyala el mitjà.

tracking