Diari Més

Successos

Mor una nena de 5 mesos després d'ingerir sang de tortuga per evitar el coronavirus

Els pares de la menor i una altra germana, de 7 anys, també van prendre la beguda i estan ingressats

Imatge d'arxiu d'una tortuga.

Mor una nena de 5 mesos després d'ingerir sang de tortuga per evitar el coronavirusPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nena de5mesos va morir al municipi dominicà deComendador, fronterer amb Haití, després que un suposat bruixot li fes beure sang de tortuga per a evitar malalties, entre elles el coronavirus SARS-CoV-2, van informar dimarts a Efe fonts hospitalàries.

Els pares de la menor i una altra germana, de7anys, també van prendre la beguda i estan ingressats a l'Hospital Rosa Duarte, aComendador, a la provínciaElíasPiña(oest), però «es troben estables», encara que tristos pel succés, va dir a Efe per telèfon la directora del centre,DahianaVólquez.

El cas va ocórrer la nit diumenge, si bé es va donar a conèixer aquest dimarts.

D'acord ambVólquez, la nena va arribar morta al citat hospital, després d'ingerir una beguda preparada amb diversos ingredients, entre ells sang de tortuga, que la família va aconseguir a través d'un suposat bruixot, de nacionalitat haitiana, amb la intenció de «protegir-se» contra malalties com el coronavirus i l'anomenat 'malde ojo'.

La doctora va dir a Efe que això forma part de la «ignorància» de moltes persones que creuen en aquesta mena de begudes per a curar-se de malalties, però que, com en aquest cas, acaben sent mortals.

tracking