Diari Més

Policial

Detingut per vendre droga mentre passejava el seu gos

Dos agents van ser testimonis del moment que venia haixix a un comprador

Imatge d'un agent de Policia Nacional.

Policia NacionalPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a un home espanyol de39anys que venia droga mentre passejava al seu gos pel districte madrileny de SantBlas,saltant-se el confinament decretat per l'estat d'alarma davant la pandèmia del coronavirus Covid-19.

Segons informa la Prefectura Superior de Policia al voltant de les set de la tarda de dissabte agents que realitzaven tasques de prevenció van veure a l'home que passejava a un gos i lliurava a un altre alguna cosa que aquest va guardar immediatament en una butxaca.

Posteriorment, el detingut li va mostrar a l'altra persona un embolcall transparent que fins i tot li va acostar al nas perquè olorés. En aquest moment tots dos es van adonar de la presència policial i van ocultar ràpidament la mercaderia.

Després d'un escorcoll als dos homes els agents van comprovar que l'amo de la mascota portava un embolcall transparent que contenia més de sis grams d'haixix i un sobre amb 40 euros fraccionat en diversos bitllets. L'altre home va ocultar a la seva butxaca la substància que acabava d'adquirir, que eren deu grams d'haixix.

Els agents van detenir a l'home que anava amb la seva mascota, que ja tenia quatre antecedents per fets similars, com a presumpte responsable d'un delicte contra la salut pública a més de ser proposat per a una sanció per incomplir les mesures de confinament. El comprador de la substància va ser també proposat per a sanció per no complir l'estat d'alarma.

tracking