Diari Més

Policial

En llibertat després de tancar a la seva parella embarassada a casa i amenaçar-la

La noia volia posar fi a la relació

Imatge d'arxiu de l'Audipencia Provincial de Múrcia.

Condemnat un home que va abusar d'una nena de 6 anys en un bar de Múrcia i la va convidar a entrar a la seva casaMaps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de guàrdia de Múrcia ha posat en llibertat amb càrrecs a un home al qual la seva parella havia denunciat en indicar que l'havia tancat al domicili quan li va anunciar la seva intenció de trencar la relació que han mantingut, a més la noia està embarassada de sis mesos.

Fonts pròximes a la investigació han assenyalat que el jutjat ha dictat una ordre d'allunyament contra el detingut, S.N., pel compliment de la qual no podrà acostar-se a menys de 500 metres d'ella mentre es tramita la causa per violència de gènere que li ha estat oberta.

Segons la denunciant, els fets van ocórrer a l'habitatge en la qual resideixen, situat a la pedania murciana de Xurra, quan el detingut va observar que ella trucava a la seva mare perquè acudís a recollir-la, ja que no volia seguir amb ell.

Va ser llavors, afegia la denúncia, quan ell, presumptament, va destrossar mobiliari de la casa i li va treure les claus, a més de deixar-la tancada.

Segons la dona, la seva parella, S.N., que té21anys, li va dir abans de sortir del domicili i deixar-la a ella a dins que si marxava 'seenteraría'.

tracking