Diari Més

Policial

Un incendi en una casa permet desmantellar un cultiu de més de 1.000 plantes de marihuana

A banda de les plantes, van intervenir 4.000 euros en efectiu

Imatge d'un agent dels Mossos a la plantació.

Un incendi en una casa permet desmantellar un cultiu de més de 1.000 plantes de marihuanaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van desmantellar el passat 20 de febrer un cultiu de 1.050 plantes de marihuana en una casa de Bigues i Riells i en van detenir el seu responsable, un home de 64 anys i nacionalitat espanyola. Els fets van tenir lloc a les 9:30 hores del matí quan es va rebre l'avís d'un incendi en una casa de la urbanització Can Ragassol. Un cop al lloc dels fets, els Bombers van determinar que l'origen del foc era una sobrecàrrega i una manipulació il·legal de la instal·lació elèctrica. Extingit l'incendi, els agents van localitzar la plantació on, a banda de les plantes, van intervenir 4.000 euros en efectiu i tots els aparells necessaris pel cultiu de la marihuana com ara làmpades, humidificadors o aparells d'aire condicionat.
Tècnics de la companyia subministradora d’electricitat van desconnectar els comptadors i van restablir la normalitat en el subministrament elèctric.

Després de declarar en dependències policials, el detingut va quedar en llibertat a l’espera de ser citat per l’autoritat judicial.

tracking