Diari Més

Successos

Llibertat amb càrrecs per una dona detinguda per apunyalar a una noia enmig del carrer

L'agressió va tenir lloc al voltant de les 20 hores del passat divendres

Imatge d'un agent de Policia Nacional.

Policia NacionalPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d'Instrucció 7 de Granada, en funcions de guàrdia, ha deixat en llibertat amb càrrecs auna donainvestigada per un homicidi en grau de temptativa i detinguda després d'apunyalar a una noia al popular barri deZaidín.

Segons haninformat aEfe fonts judicials i de la Policia Nacional, que es va fer càrrec de la investigació, la dona de34anys va ser detinguda divendres passat després d'apunyalar a una altra jove de 22, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

L'arrestada va passar ahir diumenge a disposició judicial i ha quedat en llibertat encara segueix investigada per un delicte d'homicidi en grau de temptativa, una causa amb agressió mútua en la qual també s'investiga a la víctima.

L'agressió va tenir llocal voltant deles 20 hores del passat divendres quan la Policia Local va acudir a una trucada que alertava de la presència d'una jove asseguda en un banc i amb una ferida sagnant.

La jove havia estat agredida amb un objecte punxant i, després d'una primera entrevista, va apuntar la direcció i el nom de la suposada agressora, que va ser detinguda per la Policia Nacional.

tracking