Diari Més

Societat

Renfe investiga a dos vigilants per agredir a un passatger

Alguns passatgers van gravar imatges de l'agressió

Un vagó de tren de Rodalies pràcticament buit

Renfe registra una caiguda del 70% de passatgers a l'alta velocitat i rodaliesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe ha obert un expedient contra dos vigilants de seguretat, als quals ha apartat del càrrec, per, suposadament, agredir a un jove a l'interior d'un tren de Rodalies a l'alturade Calella.

Els fets van succeir diumenge passat a la tarda en un comboi de la líniaR1quan, per motius que encara s'estan aclarint, dos vigilants de seguretat de l'empresa Sud-est es van apropar a un jove que viatjava assegut al tren i el van agredir, segons el que es veu en els vídeos que van gravar alguns passatgers.

Alguns usuaris presents a l'escena han explicat que els vigilants haurien exigit al jove que es posés bé la màscara que portava baixada i, després de discutir amb ell, el van agredir.

Fonts de Renfe han assegurat a Efe que els dos treballadors van ser apartats del servei que presten de manera immediata i que s'ha obert un expedient per a esclarir el succeït, que podria derivar en una sanció: «Tenim clar que no tolerarem ni permetrem actituds d'aquest tipus».

Així mateix, des de Renfe s'ha recordat a totes les empreses de seguretat la importància de la formació i han demanat que insisteixin als seus empleats en la cura i el tracte amb les persones.

tracking