Diari Més

Policial

Detingut un traficant que simulava ser repartidor de menjar a domicili

Els agents de paisà van veure que havia lliurat una bossa amb cocaïna a una dona

Una patrulla de Mosso

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home a BarcelonaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut a un home que utilitzava la vestimenta professional i la motocicleta d'una empresa de repartiment de menjar a domicili per a traficar amb drogues a Barberà del Vallès (Barcelona).

Els fets van tenir lloc el passat dissabte, 11 d'abril, a les 21.15 hores al carrer Monturiol, al centre de la localitat vallesana, quan el suposat repartidor de menjar va ser interceptat per agents dels Mossos d'Esquadra.

Concretament, els agents estaven patrullant de paisà quan van veure en ell una actitud sospitosa amb una dona que havia baixat de casa al portal de l'edifici on vivia.

Al cap de poca estona d'estar esperant, va arribar el suposat repartidor de menjar a domicili, però davant la sorpresa dels agents, va lliurar un paquet de tabac a la dona i aquesta li va donar una quantitat de diners.

Va ser en aquest moment quan els dos agents es van identificar i van interceptar els diners i el paquet de tabac, i van procedir a identificar a les dues persones i a analitzar el contingut de la transacció.

Dins del paquet de tabac van trobar una bossa amb droga, que segons fonts policials era cocaïna, i li havia abonat una suma de 60 euros.

L'home va ser detingut acusat d'un delicte contra la salut pública, i després de comparèixer davant el titular del Jutjat de Guàrdia a Sabadell va ser posat en llibertat amb càrrecs, mentre que la dona va ser denunciada persaltar-sel'ordre de confinament.

tracking