Diari Més

Successos

Sorpresos en un control de trànsit en l'A-30 amb 5,7 quilos de marihuana

És el segon cas en menys d'una setmana de persones detingudes per suposats delictes de tràfic de droga a Múrcia

Els agents es van fer càrrec de la nena i van localitzar els pares.

La Guàrdia Civil suspèn el trasllat de 300 agents i els ordena que es quedin a CatalunyaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut a dos homes de 27 i 38anys d'edat, de nacionalitats equatoriana i espanyola i veïns de Las Torres deCotillasi Ceutí, que viatjaven en un cotxe interceptat en un control en l'autovia A-30, en la sortida d'Archena-Fortuna, i en el qual van trobar 5,7 quilos de marihuana i 1.218 euros en efectiu.

En un comunicat, la Benemèrita ha assenyalat que els fets van tenir lloc en un dispositiu per a verificar l'empleno de les limitacions establertes durant la vigència de l'estat d'alarma, quan els guàrdies civils van identificar als ocupants d'un turisme i, mentre esbrinaven si el motiu del seu desplaçament estava justificat, van percebre com de l'interior del vehicle emanava una olor característica a marihuana.

Amb les degudes mesures de seguretat i protecció, els agents van examinar les seves pertinences i van comprovar que en el maleter del turisme transportaven una bossa d'escombraries de grandària industrial amb cabdells de marihuana que va llançar un pes total de 5,7 quilos, així com 1.218 euros en monedes i bitllets de diferent valor, resultant tot confiscat pels guàrdies civils.

A més, com que no sustentava el seu desplaçament en alguna de les circumstàncies establertes en el marc de l'estat d'alarma, tots dos han estat denunciats. Els detinguts, la droga aprehesa, els efectes confiscats i les diligències instruïdes han estat posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Molina de Segura (Múrcia).

Es tracta del segon cas, en menys d'una setmana, de persones detingudes per suposats delictes de tràfic de droga, que han estat sorpreses per la Benemèrita en el marc dels controls de mobilitat establerts a la Regió de Múrcia.

tracking