Diari Més

Policial

Un grup de veïns aconsegueixen evitar un robatori esbroncant des de la finestra a una lladre

La detinguda va forcejar amb una dona i li va tirar dues pedres

L'acusat va portar a la noia al seu propi domicili, a la mateixa caserna de la Guàrdia Civil.

A judici un agent de la Guàrdia Civil per abusar del seu càrrec i mantenir relacions amb una prostitutaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de la zona delCaminodeRondade Granada han evitat el robatori a una dona de més de60anys, a la qual anaven a sostreure la bossa en haver-la apedregada, després que aquests veïns esbronquessin a la presumpta lladre, de24anys, en sortir a les finestres dels seus domicilis en sentir els crits de la víctima.

Segons ha informat aquest dijous la Policia Nacional en un comunicat, la jove ha estat detinguda i posada a disposició judicial com a presumpta autora d'una temptativa de robatori amb violència, ja que va forcejar amb la dona i li va tirar dues pedres, ocasionant-li lesions.

La Policia ha indicat que el robatori no va arribar consumar-se gràcies a l'esbroncada dels veïns que van treure el cap per les finestres en sentir els crits de la víctima.

L'assalt va tenir lloc a la nit quan els agents que es trobaven en servei de prevenció de la seguretat ciutadana van ser alertats per a desplaçar-se fins a la zona delCaminodeRondade la capital granadina on havien intentat robar a una dona.

En trobar-se pròxims al lloc dels fets, van localitzar a la víctima, que tornava al seu domicili després d'haver treballat com a cuidadora d'una persona gran.

La víctima va manifestar que, moments abans quan caminava sola pel carrer, va notar dos forts cops a l'esquena i que en girar-se va veure a una persona que estava intentant sostreure-li la bossa que portava a l'espatlla.

La dona va aconseguir escapolir-se de la delinqüent i arribar fins al seu domicili des d'on immediatament havia trucat a la policia.

Els agents van localitzar per la zona a una persona que coincidia amb les característiques aportades per la víctima, i que una vegada fetes les comprovacions oportunes va ser detinguda com a presumpta autora de la temptativa de robatori amb violència i intimidació.

Els cops que va notar la víctima van resultar ser dues pedrades que l'arrestada hauria llançat contra ella i que li van ocasionar lesions per les quals va haver de ser assistida en un centre de salut al qual els agents la van traslladar.

tracking