Diari Més

Policial

Denunciades dues persones per una festa en una piscina comunitària de Gran Canària

En arribar a la zona els agents van observar almenys a unes set persones prenent el sol, amb begudes alcohòliques i escoltant música

Per aquests fets es contemplen multes que oscil·len entre els 601 i 30.000 euros.

Denunciades dues persones per una festa en una piscina comunitària de Gran CanàriaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha denunciat a dues persones a la localitat de Gran Canària de Puerto Rico, al municipi de Mogán, residents a Espanya i de nacionalitat italiana, els quals participaven en una festa a la piscina comunitària d'un complex d'apartaments del sud de l'illa.

En un comunicat de la Direcció General de la Guàrdia Civil destaca aquest dijous que a la piscina també es trobaven altres persones participant a la festa, però que van fugir del lloc davant la presència policial.

Informa que la intervenció va començar durant la tarda del passat dimarts quan agents de la Policia Local de Mogán van sol·licitar suport a la Guàrdia Civil, després de ser avisats d'una festa que es desenvolupava a la piscina comunitària d'un complex d'explotació en règim de multipropietat.

En arribar a la zona de la piscina els agents van observar almenys a unes set persones prenent el sol, amb begudes alcohòliques i escoltant música amb total normalitat, incomplint de manera clara les mesures dictades en l'estat d'alarma sanitària pel Covid-19.

La nota agrega que en advertir la presència policial diverses de les persones que es trobaven al lloc van fugir cap als seus domicilis, encara que els agents van aconseguir interceptar a dues d'elles, que van ser denunciades tant per incomplir el confinament decretat per l'alarma sanitària com per pertorbació de l'ordre públic.

La nota subratlla que els agents continuen amb la feina per tal d'identificar a les persones restants que es trobaven al lloc i ressalta que totes dues infraccions, tipificades com a greus a la Llei orgànica sobre Protecció de la Seguretat Ciutadana, contemplen multes que oscil·len entre els 601 i 30.000 euros.

La Guàrdia Civil recorda que aquest tipus d'imprudències generen un risc tant per al que les comet com per a la resta de la població.

tracking