Diari Més

Policial

Una baralla pel comandament a distància acaba amb els dos membres d'una parella ferits

La dona, quan la seva parella va sortir al carrer per a marxar, li va llançar tests des del balcó

Imatge d'arxiu d'un comandament a distància.

La baralla pel comandament a distància acaba amb els dos membres d'una parella feritsPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència Provincial de Múrcia ha confirmat l'acta d'un jutjat d'instrucció que va acordar obrir un procediment abreujat contra els membres d'una parella que van resultar ferits en el transcurs de la baralla que van mantenir pel comandament del televisor.

La resolució, a la qual ha tingut accés Efe, assenyala que el jutjat va obrir el procediment per si els fets poguessin ser constitutius d'un delicte de violència de gènere en el cas d'ell i de violència domèstica pel que fa a l'agressió produïda per ella.

L'acta que ara troba el suport de l'Audiència Provincial va assenyalar que durant l'altercat, que es va produir a la cuina de l'habitatge en la qual residien, a Bullas, l'home va patir lesions que van trigar a curar set dies i que li van ser produïdes, presumptament, pels cops amb un gerro que li hauria donat la seva parella.

Per part de la noia, les lesions patides pels cops rebuts en mans del seu company van sanar als cinc dies.

Recollia la resolució judicial que els fets es van produir el 17 d'abril de 2019, quan es va iniciar la discussió per la possessió del comandament del televisor, que va degenerar, presumptament, en una baralla mútua.

També s'incloïa que la dona, quan la seva parella va sortir al carrer per a marxar, li va llançar, suposadament, tests des de l'habitatge, un dels quals va trencar la lluna davantera del seu cotxe, amb danys valorats en 360 euros.

L'acta va ser recorreguda per la dona, va demanar la seva anul·lació i el dictat d'un altre que estigués prou motivat, o el sobreseïment del cas. Ara, el tribunal de l'Audiència ha rebutjat l'apel·lació en assenyalar que la causa conté indicis suficients per a seguir la seva tramitació, amb independència del que resulti provat en el judici.

tracking