Diari Més

Judicial

Ingressa a presó un home per robar en un estanc mentre amenaçava la dependenta amb una xeringa

El detingut es va emportar els diners de la caixa registradora i tres cartons de tabac

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Vic, van detenir el 4 d'abril un home de 40 anys, nacionalitat espanyola i amb domicili a la ciutat, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació en un estanc. Els fets van tenir lloc el 3 d'abril cap a les 9.30 hores, quan un home va intimidar la dependenta amb una xeringa amb la intenció de sostreure els diners de la caixa enregistradora. Al veure que la dona no accedia a les seves peticions, l'home va entrar darrera el mostrador i mentre seguia amenaçant-la amb la xeringa, va agafar els diners de al caixa i tres cartons de tabac.
Arran dels fets es va obrir una investigació que va concloure el passat dissabte, quan es va localitzar i detenir a Vic el presumpte autor del robatori. En el moment de la seva detenció portava paquets de tabac que havia sostret el dia abans a l'estanc.

El detingut, amb nombrosos antecedents per fets similars, va passar el 5 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, qui va decretar el seu ingrés a presó.

tracking