Diari Més

Societat

Dos confrares imiten una processó amb rotllos de paper higiènic a Palència

La confraria ha demanat disculpes pel que considera «una falta de respecte a la Setmana Santa i a l'Església»

Imatge dels dos confrares pels carrers de Palència.

Dos confrares imiten una processó amb rotllos de paper higiènic a PalènciaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Hermandad del Santísimo Cristo de La Misericordia de Palència ha denunciat públicament la difusió a través de les xarxes socials d'un vídeo en el qual dues persones vestides amb la túnica de la confraria desfilen per un carrer de Palència processionant uns rotllos de paper higiènic.

La Hermandad ha denunciat públicament l'actitud d'aquestes dues persones, que no han estat identificades, i ha censurat aquests fets que considera «una falta de respecte a la pròpia confraria, a tots els germans confrares, a la Setmana Santa i a l'Església», segons el comunicat que han publicat a les seves xarxes socials.

Al vídeo, publicat en xarxes socials, apareixen dos confrares amb la túnica d'aquesta confraria, simulant una processó en la qual porten rotllos de paper higiènic.

La confraria ha demanat disculpes a la resta de confraries de Palència i a la societat en general per aquest acte que han qualificat de «desagradable» i que, segons han manifestat, «demostra un escàs sentiment del que hem de viure en aquesta festivitat del Diumenge de Rams».

Així mateix han criticat la falta de «ciutadania i solidaritat» d'aquestes persones que a més han incomplert amb el confinament que obliga l'Estat d'Alarma, per la qual cosa confien que les autoritats prenguin les mesures oportunes.

Pel que fa a la confraria han anunciat que una vegada siguin identificades, aquestes persones «amb tan poca responsabilitat i educació religiosa i social» deixaran de pertànyer a la Hermandad del Santísimo Cristo de La Misericordia.

tracking