Diari Més

Policial

Detingut per provocar un altercat a Mercadona perquè no es volia posar els guants

Li va dir als agents de suegurat que no els feia servir «perquè no li donava la gana»

El nou establiment es troba al vial del Cavet.

Mercadona, VilafortunyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de guàrdia de Múrcia ha posat en llibertat amb càrrecs a un client de Mercadona que es va enfrontar als vigilants de l'establiment de la cadena situat a la Plaza Circular en negar-se a utilitzar els guants que són considerats obligatoris per a fer front al coronavirus.

Fonts properes al cas han dit a Efe que el jutjat ha obert diligències contra aquest home, A.R., per si el seu comportament pogués ser considerat constitutiu d'un delicte de desobediència o resistència.

Segons les diligències tramitades per funcionaris del Cos Nacional de Policia (CNP), la presència dels agents al lloc va ser reclamada davant l'actitud presumptament violenta i agressiva del client, que desoïa en tot moment la indicació dels vigilants que havia d'utilitzar els guants per realitzar la compra i contribuir així a evitar la propagació del virus.

A més, sempre segons el contingut d'aquestes diligències, els hauria dit que no els feia servir «perquè no li donava la gana», produint-se un forcejament amb un dels vigilants.

Els funcionaris policials van poder observar a la seva arribada a l'establiment com el vigilant i la persona que després resultaria detinguda forcejaven a terra, davant la qual cosa van instar als dos a aturar en l'enfrontament.

El client, suposadament, va mantenir la seva actitud violenta, per la qual cosa els agents van procedir a la seva immobilització i detenció i a la posterior posada a disposició judicial.

tracking