Diari Més

Policial

Agredeix a la seva mare en veure que la nevera estava buida

L'havia amenaçat en tirar-la pel balcó

Imatge d'arxiu de la Ciudad de la Justícia de Múrcia.

Agredeix a la seva mare en veure que la nevera estava buidaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de guàrdia de Múrcia ha dictat una ordre d'allunyament perquè un home no pugui acostar-se a la seva mare, a la qual presumptament va agredir a diverses parts del cos perquè en obrir el frigorífic va veure que estava buit.

L'home, de 49 anys i veí de la pedania del Palmar, es troba en parador descoengut ja que va fugir del domicili en el qual viu al costat de la seva mare i la seva germana quan van ocórrer els fets, dimecres passat.

Amb el testimoni de la víctima, la Policia Nacional va instruir les diligències i les va posar ahir a disposició del jutjat de guàrdia, que va dictar una ordre d'allunyament que es farà efectiva en el moment en què es detingui a aquest acusat d'un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

A la denúncia, la mare va assegurar als agents que el que pretenia era que el seu fill se sotmetés a un tractament mèdic ja que té problemes amb l'alcohol, i va assegurar que durant l'altercat amb el seu fill va relliscar i va caure a terra pels cops rebuts.

Va comentar igualment que, amb anterioritat, el denunciat l'havia amenaçat en tirar-la pel balcó, afirmacions que van ser confirmades per la filla.

tracking