Diari Més

Policial

El sancionen per fer-se passar per legionari i parar el trànsit a Granada

L'home va explicar que volia sumar-se al treball que fa l'UME

Imatge d'arxiu d'un dispositiu de l'UME.

El sancionen per fer-se passar per legionari i parar el trànsit a GranadaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha sancionat a un home de 50 anys que aquesta setmana es va vestir simulant ser legionari per a vigilar els moviments dels seus veïns a Padul (Granada) i va realitzar controls de trànsit dient que pertanyia a la Unitat Militar d'Emergència (UME).

Segons han informat a Efe fonts d'aquest cos armat, els fets van tenir lloc aquest passat dilluns quan el sancionat va passejar pels carrers de Padul vestit com un legionari.

El denunciat va increpar a diversos veïns i va passejar per la localitat cridant als vianants i preguntant a tothom on anava i els motius i ordenant que marxessin a les seves cases.

Després d'aquests primers incidents, l'home es va col·locar en un punt de l'Avenida de Andalucía del municipi i va començar a parar als conductors simulant que realitzava un control i que formava part del desplegament de l'UME.

Com ha avançat el mitjà digital El Independiente de Granada, un d'aquests conductors va alertar a la Guàrdia Civil, que es va desplaçar a Padul i el va trobar en el mateix punt de la carretera.

L'home, que va explicar que volia sumar-se al treball que fa l'UME a Granada, ha estat sancionat per incomplir el decret de l'estat d'alarma.

tracking