Diari Més

Societat

Troben a Vélez-Málaga a un home amb coronavirus que s'havia escapat d'un hospital de Madrid

L'actuació policial va tenir lloc després de la trucada d'un familiar

Els pares van quedar detinguts per un delicte d'abandonament de menors.

Policia NacionalEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home que havia donat positiu en coronavirus i s'havia escapat de l'Hospital de la Paz de Madrid ha estat traslladat a l'Hospital comarcal de la Axarquía, a Vélez-Málaga, després de ser localitzat per la Guàrdia Civil a la localitat malaguenya de Nerja.

Els agents van localitzar l'home cap a les 14 hores del dilluns a la plaça del Chaparil de la localitat, després de posar en marxa el dispositiu policial i sanitari per a evitar contagis, segons ha informat l'Ajuntament de Nerja i la Guàrdia Civil.

En un comunicat, l'institut armat explica que l'actuació va tenir lloc després de la trucada d'un familiar, en la qual alertava que el pacient, que havia donat positiu, havia marxat de l'Hospital de la Paz de Madrid quan s'anava a procedir al seu ingrés en un centre psiquiàtric.

Després de corroborar aquesta informació, es va establir un dispositiu policial per a localitzar-lo i després traslladar-lo, en coordinació amb els serveis mèdics, en una ambulància medicalizada fins a l'hospital Comarcal de la Axarquía, a Vélez-Málaga, on va quedar ingressat.

tracking