Diari Més

Policial

Detinguda per incomplir el confinament i titllar de «virus» als policies

L'incident es va produir aquest quan un grup de persones estava bevent al carrer i jugant

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

Policia NacionalCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Funcionaris del Cos Nacional de Policia (CNP) han detingut a una veïna de la pedania murciana d'Espinardo que es va resistir a entrar al seu habitatge per a complir amb el confinament decretat per l'estat d'alarma i que presumptament hauria dit als agents que els únics virus eren ells, en al·lusió al coronavirus.

Aquesta dona va ser posada a disposició del jutjat de guàrdia de Múrcia com a presumpta autora d'un delicte de desobediència, però ha estat posada en llibertat, tot i que continuarà com investigada en les diligències que s'han incoat contra ella.

Fonts pròximes a la investigació han dit a Efe que l'incident es va produir aquest dilluns, quan funcionaris policials van acudir a la plaça de la Constitució d'Espinardo en tenir coneixement d'un grup de persones que bevia al carrer i jugaven al futbolí.

Davant la presència policial, tots, a excepció de la detinguda, van tornar a les seves cases, mentre la detinuda, presumptament, s'encarava amb els agents i proferia contra ells expressions com la citada.

Després de reiterar-li en diverses ocasions que havia d'entrar a casa seva per complir amb el confinament, la dona, suposadament, s'hi va negar, per la qual cosa va ser detinguda.

tracking