Diari Més

Policial

Dos acusats d'incomplir l'ordre de confinament i robar en sis vehicles, en llibertat

Un veí de la zona va trucar a la policia

Als detinguts els van ser intervinguts ampolles de beguda, alicates i una mica més de 360 euros.

Dos acusats d'incomplir l'ordre de confinament i robar en sis vehicles, en llibertatPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de guàrdia de Múrcia ha deixat en llibertat a dos homes que van ser detinguts per funcionaris policials de la Comissaria del barri delCarmendesprés d'incomplir l'ordre de confinament pel coronavirus i participar, presumptament, en els robatoris de sis vehicles que estaven estacionats en un aparcament dissuasiu.

Fonts judicials han dit a Efe que es tracta de A.A., de22anys, i M.B., de 18, d'origen magrebí, que seran investigats com a suposats autors de delictes de robatori amb força continuat i desobediència.

Les diligències assenyalen que els agents policials van rebre la trucada d'un veí de la zona, prop del barri de SanPíoX de Múrcia, que els informaven que diverses persones procedien a la sostracció d'objectes en els vehicles.

En arribar, els funcionaris policials van aconseguir detenir a un menor d'edat, que, per indicació de la fiscalia, va ser traslladat a un centre destinat a aquests joves, però no van poder atrapar els dos adults, que van aconseguir fugar-se.

Després d'una nova trucada del veí, els policies van tornar a la zona i van advertir que els dos adults havien tornat al lloc i es dedicaven a cometre delictes contra la propietat, presumptament.

Als detinguts els van ser intervinguts ampolles de beguda, alicates i una mica més de 360 euros.

tracking