Diari Més

Successos

Investiguen dos tirotejos en menys de 48 hores en una barriada de Huelva

Estarien relacionats amb una disputa que arrosseguen des del mes de febrer passat dos clans familiars

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

Policia NacionalCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional està investigant dos tirotejos registrats a la barriada del Torrejón de la capital de Huelva en menys de 48 hores, que s'han saldat sense ferits, i que estarien relacionats amb una disputa que arrosseguen des del mes de febrer passat dues famílies del barri.

Fonts de la Policia Nacional han informat que el primer dels tirotejos va tenir lloc dilluns passat a la nit i el segon ahir dimecres també a última hora del dia.

Tot indica, han apuntat, que aquests successos estan vinculats a la disputa que s'arrossega des dels incidents en la nit de Sant Valentí en un hotel del nucli costaner El Rompido, a Cartaya (Huelva) i que té enfrontats a dos clans familiars

Després d'aquests fets, que es van saldar amb almenys vuit ferits per arma blanca, es va registrar l'endemà un tiroteig amb diversos episodis, també sense ferits.

Des del primer contratemps, el de l'hotel, la Policia Nacional té obertes diligències que estan molt avançades sobre els implicats en aquests incidents, sense que de mome

tracking