Diari Més

Policial

Detinguts per agredir a policies que van acudir a un pis per forts sorolls

Els veïns van manifestar que suportaven les molèsties des de primeres hores de la nit

policia nacional

policia nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos joves de 23 i 25 anys han estat detinguts per agredir als policies que van acudir a un pis del centre de Granada pel fort soroll i les veus que es registraven a l'habitatge, on un dels ocupants va ser a més denunciat per no constar com a resident i incomplir l'estat d'alarma.

Segons ha informat aquest dijous la Policia Local en un comunicat, els fets han tingut lloc aquesta passada matinada, al voltant de les 5.15 hores, quan es va rebre una trucada per a sol·licitar la presència d'una patrulla al carrer Pintor Zuloaga on hi havia sorolls molestos que impedien el descans als veïns.

Els agents van comprovar com des d'un dels pisos de l'immoble, a la sisena planta, se sentia un fort soroll de música i veus, i altres veïns van manifestar que suportaven les molèsties des de primeres hores de la nit, quelcom que passada desde diumenge.

Quan els agents es van posar en contacte amb els ocupants del pis causant de les molèsties, un d'ells va sortir al replà, es va negar a identificar-se i va començar a alterar-se, de manera que els policies es van dirigir a les persones que es trobaven a l'interior del pis perquè facilitessin la documentació del seu amic.

En pretendre tornar al pis, va propinar una empenta a l'agent que s'interposava en el seu camí, moment en el qual l'altre agent el va agafar i va evitar que es refugiés a l'interior.

En veure frustrat el seu intent, va agredir al segon policia i va llançar cops de puny i puntades de peu, agredint a l'agent.

Davant aquesta situació, un dels amics de l'agressor va acudir i va agredir també als agents.

Tots dos agressors van ser finalment reduïts, per la qual cosa es va produir la seva detenció i trasllat a dependències policials acusats d'un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat.

El primer dels detinguts, de 23 anys, era inquilí del pis, mentre que el segon, de 25 anys, es va comprovar que el seu domicili de residència no coincidia amb l'adreça on es van produir els fets, motiu pel qual es va proposar una sanció per un incompliment de les prescripcions del decret de l'estat d'alarma.

La Policia Local, al costat d'agents del Cos Nacional de Policia, va confirmar a més que a l'interior de l'immoble hi havia un jove estirat que intentava aixecar-se i presentava símptomes de desorientació, amb cops a la barbeta, a la qual presentava una ferida oberta, al braç i turmell.

tracking