Diari Més

Policial

Intervinguts 333 rellotges falsificats valorats en dos milions d'euros

La mercaderia, provinent de Girona, va ser enviada per un únic remitent en cinc paquets

Imatge d'arxiu d'un agent de la guàrdia civil

guàrdia civilGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha intervingut al port de Las Palmas de Gran Canaria, un total de 333 rellotges de polsera falsificats, d'una coneguda marca, valorats en més de dos milions d'euros, indica el cos un comunicat.

Els rellotges van ser localitzats al Centro Automatizado de Correos del Puerto de la Luzy de Las Palmas, on un funcionari de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària va localitzar i va bloquejar els paquets sospitosos de contenir el referit material falsificat.

La mercaderia, provinent de Girona, va ser enviada per un únic remitent en cinc paquets amb un total de tres destinataris, de manera que havia de ser presumptament introduïda al mercat de les illes a través de paqueteria postal.

Tot el gènere detallat intervingut va quedar sota la custòdia de la Guàrdia Civil fins que un perit expert de la Comissió Antipirateria del Ministeri de Cultura va certificar que es tractava de falsificacions que vulneren els drets de propietat industrial d'una determinada empresa del sector de la rellotgeria.

Les posteriors indagacions policials van permetre localitzar i investigar als tres destinataris de la mercaderia, com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat industrial, P.G., A.D. i M.M.O. - homes tots de nacionalitat estrangera i edats entre els 45 i 56 anys- com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat industrial.

tracking