Diari Més

Successos

Dos morts després de beure alcohol pur barrejat amb refrescos en una festa

En un moment de la vetllada, se'ls va acabar la cervesa i van cremar alcohol de 96 graus

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

Policia NacionalCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional investiga la mort d'un home i una dona que van celebrar una festa familiar amb altres persones en un pis de la ciutat d'Alacant en la que es va consumir alcohol de 96 graus barrejat amb refrescos, segons han confirmat aquest dimarts a Efe fonts de la Comissaria Provincial.

En principi, tot apunta que la ingesta d'alcohol de 96 graus barrejat amb refrescos va ser la causa de les dues morts, a l'espera del resultat de l'autòpsia, han explicat les mateixes fonts. Les víctimes mortals, una dona de 44 anys i origen equatorià i un home de 40 i natural de Bolívia, van participar la nit de dissabte a diumenge passat, juntament amb quatre persones més, en una festa familiar en un habitatge de barri de Los Angeles, a la capital alacantina. En un moment de la vetllada, se'ls va acabar la cervesa, van cremar alcohol de 96 graus i el van barrejar amb refrescs per a beure.

Ahir a la tarda, al voltant de les 18 hores, l'endemà passat de celebrar-se la festa, un home va trucar per telèfon per sol·licitar ajuda perquè la seva parella estava molt malament i amb convulsions. Quan va arribar una dotació sanitària d'emergències a el lloc, la dona ja havia mort, després d'això el Grup de Delinqüència Violenta de la Brigada Provincial de Policia Judicial va obrir una investigació per aclarir les circumstàncies de la mort.

«Just en aquest moment hi va haver una segona trucada en què es va informar que un home presentava símptomes semblants en un altre habitatge. Aquesta persona va morir quan era traslladada per un SAMU a un centre hospitalari», segons fonts policials.

Els investigadors van descobrir que els dos morts havien estat a la mateixa festa i, després de prendre declaració a la resta dels que havien assistit a aquesta vetllada, van saber que havien consumit alcohol de 96 graus barrejat amb refrescos. A més, hi ha un tercer perjudicat, un equatorià de 28 anys, que està ingressat en observació a l'Hospital General d'Alacant pel mateix motiu, després de sol·licitar ahir ajuda mèdica per telèfon.

De les tres persones restants que van acudir a la vetllada, dos es troben bé perquè no van beure alcohol i l'altre en va consumir poc i va acudir a un centre hospitalari pels seus propis mitjans per fer-se una revisió, segons la Policia Nacional.

tracking