Diari Més

Policial

Presó per l'entrenador d'un gimnàs acusat d'agredir sexualment a una clienta

El detingut s'havia ofert a donar un massatge a una jove clienta que pateix un problema muscular a l'esquena

Imatge d'arxiu d'agents de l'Ertzaintza i de la Policía Municipal de Bilbao.

Presó per l'entrenador d'un gimnàs acusat d'agredir sexualment d'una clientaAjuntament de Bilbao

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jutge ha enviat a presó a un entrenador d'un gimnàs de Bilbao acusat d'agredir sexualment diumenge passat a una clienta a la qual prèviament s'havia ofert a fer un massatge per a alleujar un problema muscular que la dona pateix a l'esquena.

Segons han informat fonts del departament de Seguretat, l'Ertzaintza va detenir aquest dilluns a Bilbao a aquest individu, de33anys, i després el va posar a la disposició de l'autoritat judicial, que va decretar el seu ingrés en presó per un delicte d'agressió sexual.

Els fets van ocórrer a primera hora de la tarda del passat diumenge en un gimnàs de Bilbao, en el qual l'ara empresonat és entrenador.

El detingut s'havia ofert a donar un massatge a una jove clienta que pateix un problema muscular a l'esquena, quelcom que l'entrenador ja sabia prèviament, per la qual cosa la jove va accedir.

L'entrenador va esperar que només ells dos estiguessin al local, a primera hora de la tarda, per a procedir a fer-li el massatge i va aprofitar aquest moment per a perpetrar l'agressió.

Després de l'ocorregut, la jove va abandonar el lloc, va contactar amb una amiga i va denunciar l'agressió davant l'Ertzaintza, que, després de recaptar tota la informació sobre dels fets, es va posar en contacte amb el presumpte agressor, el va citar aquest dilluns a les dependències policials de Bilbao perquè prestés declaració i després el va detenir sota l'acusació d'un delicte d'agressió sexual.

tracking