Diari Més

Successos

Un tècnic del SUMMA 112 de Madrid apunyala a un company durant una discussió

El ferit va patir una ferida profunda que li va afectar un pulmó, causant-li un pneumotòrax

Imatge d'arxiu de dos tècnics del SUMMA 112 de Madrid.

Un tècnic del SUMMA 112 de Madrid apunyala a un company durant una discussióEmergencias 112 Comunidad de Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un tècnic del Servicio de Urgencia Médica de la Comunitat de Madrid, SUMMA 112, ha apunyalat a un company després d'una discussió laboral a la seu d'emergències de Madrid, un incident pel qual tots dos treballadors han estat detinguts.

La discussió es va produir el passat dimecres, 26 de febrer, al voltant de les 23 hores a l'aparcament de la seu del SUMMA 112, situada al carrer d'Antracita, al districte d'Arganzuela, segons avança aquest dimarts El Mundo i han confirmat fonts de la investigació a Efe.

Per motius que encara es desconeixen, dos tècnics sanitaris van protagonitzar l'incident que va acabar amb l'agressió amb una arma tallant d'un d'ells a l'altre a la zona de les costelles.

El ferit va ser traslladat pel SUMMA 112 al Hospital 12 de Octubre amb una ferida profunda que li va afectar un pulmó, causant-li un pneumotòrax. El presumpte agressor va ser traslladat també a un altre centre hospitalari amb pronòstic reservat en patir diversos cops.

Aquest conflicte entre tots dos treballadors no era conegut per la Gerència del SUMMA 112 fins al succés del passat dimecres. Amb les dades recaptades han sol·licitat al Servei de Règim Disciplinari de la Direcció General de Recursos Humans de la Conselleria de Sanitat l'«obertura d'un expedient disciplinari per falta molt greu i l'adopció preventiva de mesures cautelars», han informat fonts de l'organisme a Efe.

tracking