Diari Més

Societat

Enxampen a un metge d'un hospital de Màlaga robant 300 mascaretes

La febre per aconseguir mascaretes s'ha estès a diversos hospitals de l'Estat

Una de les poques mascaretes que queden a la farmàcia Noguera de Girona després que la majoria d'elles s'hagin venut a causa del coronavirus.

Enxampen a un metge d'un hospital de Màlaga robant 300 mascaretesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un metge de l'HospitalVirgende laVictoriade Màlaga ha estat enxampat robant 300 mascaretes de les quals s'utilitzen per evitar el contagi del coronavirus, informa la Cadena Ser. Les mascaretes estaven en 14 caixes i són les més cares del mercat. Fonts del centre hospitalari han informat que s'ha obert un expedient sancionador al facultatiu. L'home ha confessat que volia les mascaretes per dur-les al seu poble.

Aquest però, no és l'únic cas: la febre per aconseguir mascaretes s'haestèsa diversos hospitals de l'Estat. Els hospitals La Paz, La Princesa, i laFundaciónJiménez Díaz de Madrid també han patit robatoris. L'Hospital 12de Octubre, per exemple, ha tancat sota la clau tot el material previst per afrontar una crisi pel coronavirus.

Treballadors de l'hospital InfantaSofía, a SanSebastiándelosReyes, custodien les mascaretes, els envasos de gel desinfectant i els guants d'un sol ús.

Tots aquests són materials amb un preu assequible, preparats per familiars de pacient ingressats, però des de fa unes setmanes són molts els centres hospitalaris que han decidit vigilar-los.

tracking