Diari Més

Successos

Una dona mor assassinada a Aznalcóllar pel seu marit, que s'ha suïcidat

És la víctima número 12 per violència masclista en el que portem d'any a Espanya

Ja són 12 les dones mortes per violència masclista aquest any a l'Estat.

Una dona mor assassinada a Aznalcóllar pel seu marit, que s'ha suïcidatEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 51 anys ha assassinat amb una escopeta a la seva dona de 43 anys a Aznalcóllar (Sevilla) i posteriorment s'ha suïcidat amb la mateixa arma, han informat a Efe fonts pròximes a la investigació.

L'assassinat masclista va tenir lloc poc abans d'aquesta passada mitjanit en el domicili familiar del matrimoni, situat al carrer Pedro Gómez del Castell del municipi sevillà, on convivien amb els seus tres fills, segons ha dit a Efe l'alcalde del municipi, Juan José Fernández.

L'autor ha disparat presumptament amb la seva escopeta a la seva esposa, causant-li la mort, i posteriorment s'ha suïcidat amb la mateixa arma.

Segons han indicat a Efe les fonts, no consten denúncies prèvies de maltractaments, i segons l'alcalde no constaven indicis de problemes en el matrimoni.

El matrimoni deixa tres fills de 20, 15 i 4 anys.

L'Ajuntament d'Aznalcóllar ha decretat dos dies oficials de dol i ha convocat una concentració en repulsa per aquest assassinat.

Segons l'alcalde, van ser els veïns els qui van trucar al 112 i una vegada que els serveis mèdics van accedir a l'habitatge, van trobar a la dona morta a causa d'una ferida per arma, per la qual cosa van haver d'abandonar l'habitatge per si l'autor romania dins, encara que finalment es va descobrir el seu cadàver.

La dona assassinada seria la tercera víctima de la violència masclista a Andalusia i la número 12 a Espanya en el que portem d'any. El total de dones víctimes de violència masclista ascendiria a 1.045 des que existeixen registres.

Els fills de la parella se sumen als 6 orfes per assassinats masclistes el 2020.

tracking