Diari Més

Succesos

Detingut el xicot de la dona trobada morta a l'interior d'un contenidor de la brossa

Existia una denúncia prèvia contra el presumpte agressor per violència de gènere

Imatge d'arxiu d'un agent de la guàrdia civil

guàrdia civilGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut a la parella de la dona de36anys el cadàver de la qual va ser trobat aquest dilluns a l'interior d'un contenidor d'escombraries de Moraira, Alacant, per la seva relació amb aquest nou assassinat masclista, segons han informat fonts properes a la investigació.

La víctima tenia un fill menor d'edat i existia una denúncia prèvia contra el presumpte agressor per violència de gènere. El diari Las Provincias explica que l'home arrestat es va entregar a la caserna de la Guàrdia Civil.

La víctima, segons els primers indicis, va poder morir degollada i presentava diverses ferides per arma blanca, algunes d'elles suposadament en intentar defensar-se amb els avantbraços i les mans.

El cadàver d'aquesta dona va ser trobat dilluns al voltant de les 8 hores per operaris del servei de recollida d'escombraries de la urbanització La Sabatera de Moraira, al terme municipal de Teulada-Moraira.

El nombre de dones assassinades per les seves parelles o exparelles enguany ascendeix a 11, i són 1.044 les víctimes mortals des que van començar a registrar-se les estadístiques oficials l'any 2003.

tracking