Diari Més

Policial

Detenen un jove per agredir un empleat d'un supermercat que el va atrapar amagant-se productes dins la jaqueta

El lladre va colpejar l'arc de seguretat i va danyar el sistema per tancar les portes de vidre durant la fugida

Segons informa el cos, els fets van ser denunciats i divendres es va organitzar un dispositiu policial de paisà.

Detingut un home al Vendrell acusat d'exhibicionisme davant de menorsTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove que va agredir el treballador d'un supermercat d'Olot que el va enxampar mentre s'amagava productes dins la jaqueta. El robatori violent va tenir lloc dilluns de la setmana passada cap a les deu del matí. Després d'encarar-se amb l'empleat i agredir-lo, el lladre va fugir. Quan sortia del supermercat, va colpejar l'arc de seguretat i va danyar el sistema per tancar les portes de vidre. Els Mossos van obrir una investigació i divendres van aconseguir localitzar i detenir el lladre per un robatori amb violència i intimidació. Es tracta d'un noi ucraïnès de 24 anys que viu a la ciutat. El lladre, a qui li consten antecedents, ha quedat en llibertat provisional després de passar a disposició judicial.

El robatori amb violència i intimidació va tenir lloc el 10 de febrer passat en un supermercat de la carretera de les Tries. Cap a dos quarts d'onze del matí, un dels treballadors va atrapar un jove que anava agafant productes dels lineals i se'ls amagava dins la jaqueta.

Quan l'empleat li va cridar l'atenció, el lladre se li va encarar i el va agredir. Després, el jove va anar directament cap a la porta del supermercat, va colpejar l'arc de seguretat i les portes de vidre i en va danyar el sistema per tancar-les.

Després de rebre la denúncia, els Mossos van obrir una investigació i quatre dies més tard, el 14 de febrer, van aconseguir localitzar i detenir el lladre. Es tracta d'un noi de 24 anys, procedent d'Ucraïna i veí d'Olot, a qui li consten antecedents.

Aquell mateix dia, el lladre va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot. Després de prendre-li declaració, el jutge el va deixar en llibertat provisional.

tracking