Diari Més

Successos

S'entrega als Mossos el porter d'un bar de Figueres on va morir un home de 52 anys el diumenge a la matinada

Segons fonts de la investigació, la víctima li va llançar un got a la cara i el detingut li va donar un cop de puny

Pla general del carrer on van passar els fets amb els bars al costat i alguns cotxes aparcats.

S'entrega als Mossos el porter d'un bar de Figueres on va morir un home de 52 anys el diumenge a la matinadaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El porter d'un dels locals d'oci nocturn de Figueres on va morirun home de 52 anys la matinada de diumenge es va entregarals Mossos com a responsable dels fets. Segons fonts de la investigació, la víctima li va llançar un got a la cara i el detingut li va etzibarun cop de puny que el va deixarinconscient. Els fets van passarpels volts de les quatre de la matinada a la zona de bars que hi ha a la Plaça del Sol de Figueres. Els Mossos investiguen el cas com un homicidi per imprudència. Després dels fets, els policies van anara casa del sospitós de 29 anys per arrestar-lo, però no el vantrobar. Més tard es va entregara la comissaria de Girona, on ha quedat detingut a l'espera de passar a disposició judicial en les properes hores.

Quan la patrulla de seguretat ciutadana va arribar al lloc dels fets es va trobar l'home estès a terra i inconscient. De seguida es van activar els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) que es van emportar la víctima a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va morir hores més tard. Segons fonts consultades per l'ACN el client va sortirfora de l'establiment amb un got de vidre. Va ser aleshores quan el porter li va demanarque ho fes amb un de plàstic.

En aquell instant el client va decidirllançar el got contra el controlador d'accés. Aleshores, el porter va respondre amb un cop de puny contra la víctima.

El porter de 29 anys ha quedat detingut pels Mossos i està a l'espera de passar a disposició del jutge. Es va entregar a la comissaria dels Mossos a les set de la tarda, acompanyat del seu advocat, Sergio Noguero.

La FECASARM estudia presentar-se com acusació

En un comunicat, la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM) ha explicat que estudiaran la possibilitat de presentar-se com a acusació popular contra el porter. En el text, denuncia l'actitud del controlador d'accés i recorda que hauria d'haver trucat a la policia i no pas agredir el client. També deixen clar que es tracta d'un «cas aïllat» i defensen els professionals que treballen com a porters en els bars i discoteques.

tracking