Diari Més

Sevilla

Detingut després de retenir durant tres hores a una dona per violar-la repetidament

L'individu, de 57 anys, ha passat 25 anys a la presó per la comissió d'altres abusos sexuals i violacions

Dispositiu de la Policia Local de Sevilla per capturar un home acusat de violar a una dona al seu habitatge.

Detingut després de retenir durant tres hores a una dona per violar-la repetidamentEmergencias Sevilla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Sevilla ha detingut a un home de 57 anys, que havia complert una condemna de 25 anys de presó, per agredir a una dona a la que va retenir durant tres hores al seu domicili i va violar en repetides ocasions, fins que la víctima va poder demanar ajuda.

Segons ha informat la Policia, sobre les 00.45 hores d'aquest dimecres, una dona va alertar als serveis d'emergències que havia estat agredida sexualment per un home al seu habitatge d'un barri de Sevilla i va dir que, a més, tenia talls a les mans ocasionats per un ganivet que portava l'agressor.

Quan els agents van acudir al domicili, la dona va explicar que l'agressor, del qual va donar una perfecta descripció, l'havia estat seguint pel carrer i quan va arribar a la porta del seu domicili es va abalançar sobre ella amb un ganivet i la va obligar a entrar en el seu habitatge. Una vegada a l'interior, li va llevar el telèfon mòbil i va tancar la porta per dins guardant-se les claus s la butxaca, després la va agredir sexualment durant tres hores.

Quan la dona va poder demanar ajuda, els serveis d'emergència van acudir a l'habitatge i la van traslladar a l'Hospital Virgen del Rocío per al seu examen i assistència, mentre que la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació.

Sobre les 3.45 hores, una dotació de la Policia Local va identificar al presumpte agressor al carrer, prop de l'estació d'autobusos de Plaza de Armas, un home de 57 anys, amb antecedents per delictes similars i que havia complert condemna a la presó durant més de 25 anys.

El detingut va declarar que resideix a Jaén i que el dimarts es va desplaçar des de Còrdova fins a Sevilla per triar una víctima i perpetrar l'agressió sexual.

tracking