Diari Més

Policial

Detinguda per robar a casa dels veïns mentre estaven al funeral del pare de la família

La lladre va fugir a la Corunya amb el cotxe robat

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

Policia NacionalCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a una dona com a presumpta autora d'un robatori amb força en un domicili d'Alcalá de Guadaíra (Sevilla), després que aquesta aprofités l'absència dels seus veïns, que es trobaven al funeral del pare de la família, per a perpetrar el robatori.

La investigació, segons la Policia Nacional, va començar el mes de març de l'any passat, quan els agents van tenir coneixement d'un robatori a l'interior d'un domicili, donant-se la circumstància que es va dur a terme aprofitant l'absència dels habitants de l'habitatge.

Els efectes sostrets anaven des de petits electrodomèstics, com a planxes del pèl, un assecador o una videoconsola, fins a joies, diners en efectiu i fins i tot el vehicle de la família, utilitzat per a transportar totelrobat.

Les diligències practicades van aconseguir identificar a la veïna del costat de l'habitatge objecte del robatori com la presumpta autora d'aquest, si bé la dona, en pensar que pogués ser identificada per la Policia, va fugir a la Corunya. Finalment, aquesta dona va ser localitzada i detinguda en aquesta ciutat gallega, sent recuperat el cotxe robat.

tracking