Diari Més

Successos

Troben el cadàver d'una nena de cinc anys en un hotel de Logroño

La seva mare es trobava asseguda a l'ampit de la finestra de l'hotel amb alguns talls

Imatge de la part exterior de l'hotel Los Bracos.

Troben el cadàver d'una nena de cinc anys en un hotel de LogroñoGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cadàver d'una nena de cinc anys ha estat trobat a l'hotel Los Bracos, situat al carrer Bretón de los Herreros, de Logroño. La menor, en principi, no presentava signes externs de violència, mentre la seva mare, que podria haver intentat suïcidar-se, es trobava asseguda a l'ampit de la finestra amb alguns talls, han indicat a Efe fonts de la Delegación del Gobierno a La Rioja.

La Policia ha acudit a les 9.30 hores d'aquest dilluns a l'hotel Los Bracos, al centre de la capital de La Rioja, després de rebre una trucada de l'establiment ja que un veí els havia alertat que veia a una persona amb intencions suïcides en una de les finestres de l'hotel.

Els agents han comprovat que hi havia una dona asseguda a l'ampit de la finestra i que presentava alguns talls; mentre que han trobat a la nena morta en el llit.

La mare no es troba detinguda

La mare, que ha sortit a peu de l'hotel i amb signes d'agitació, ha estat traslladada en ambulància a un hospital de Logroño, ha indicat a Efe la Jefatura Superior de Policía de La Rioja, que ha assenyalat que la dona no es troba detinguda.

El pare de la nena va denunciar ahir la seva desaparició a la caserna de la Guàrdia Civil d'Haro. Pel que sembla la família residia a la localitat.

La Policia Científica ha abandonat les instal·lacions de l'hotel passades les 12.30 hores, amb diverses caixes de proves.

Els serveis funeraris s'han fet càrrec del cadàver de la menor, a la qual es practicarà l'autòpsia per a determinar les causes de la mort.

El Jutjat de Instrucció ha obert les diligències corresponents per a la investigació, segons han assenyalat fonts del Tribunal Superior de Justicia de La Rioja sense que s'hagin facilitat més dades.

Els responsables de l'hotel ha declinat fer declaracions sobre l'ocorregut.

tracking