Diari Més

Successos

Detingut un jove de 28 anys a Sevilla acusat de l'assassinat del seu pare, l'escriptor Antonio Perejil Delay

El presumpte autor dels fets tenia una ordre d'allunyament respecte als seus progenitors per agressió

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

Policia NacionalCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de28anys ha estat detingut a Sevilla acusat de matar al seu pare, el cadàver del qual ha estat trobat en un habitatge de la capital andalusa amb indicis de violència.

L'home apunyalat era l'escriptor AntonioPerejilDelay, de66anys, natural de Nerva (Huelva) i resident a la localitat sevillana deGerena.

Fonts policials vaninformar aEfe que el presumpte autor dels fets respon a les inicials J.PS, té28anys, és natural deGerenai tenia una ordre d'allunyament respecte als seus progenitors per agressió.

Al voltant de les sis de la tarda de dimecres els serveis d'emergència van rebre una trucada que alertava de la mort violenta d'un home en un pis del carrer Niña de la Alfalfa, al barri de laMacarena.

Una patrulla de la Policia Nacional es va dirigir a l'habitatge i va trobar el cadàver, amb almenys una punyalada al pit.

El fill del mort, toxicòman que es guanyava la vidaaparcant cotxes al seu barri, va ser detingut poc després a l'avinguda de SantLázaro, a uns 200 metres del lloc del crim.

El mort, AntonioPerejilDelayera escriptor i a més va treballar a la minad'Aznalcóllar(Sevilla), fins que es va prejubilar, i s'havia establert al municipi sevillà on va néixer el seu fill i des d'on mantenia de manera paral·lela la seva activitat literària.

tracking