Diari Més

Successos

Detingut per apunyalar a la seva núvia després d'intentar atropellar-la a Madrid

El jutge va decretar el seu ingrés a la presó després d'una valoració que determinava el risc extrem de perill que reincidís

Els pares van quedar detinguts per un delicte d'abandonament de menors.

Policia NacionalEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a un jove de 25 anys que va intentar atropellar a la seva núvia el mes de novembre passat i dies després li va assestar sis punyalades que li van causar ferides de gravetat a la seva casa del districte madrileny de Villa de Vallecas, informen fonts d'aquest cos.

Després d'una discussió el passat 14 de novembre l'homeva intentar atropellar al seu la jove, de 24 anys, que va resultar feridalleu i que va denunciar els fets en la comissaria pel que es va decretar l'ordre de crida i cerca de la seva parella.

Uns dies després, el 30 de novembre, el jove va entrar en el domicili de la víctima, situat al carrer de Martín Muñoz de les Posades, i li va assestar sis punyalades en diferents parts del seu cos.

La jove va ser trasllada amb pronòsticgreua l'Hospital GregorioMarañónon es va recuperar de les ferides i va rebre l'alta.

Després d'això, la Policia Nacional va posar en marxa un dispositiu per a trobar a l'agressor que es trobavaescapolit.

Finalment, els agents van detenir al jove, que manca d'antecedents, el passat 11 de desembre acusat d'un delicte de maltractaments i de temptativa d'homicidi.

El jutge va decretar el seu ingrés a la presó després d'una valoració que determinava el risc extrem de perill que reincidís.

tracking