Diari Més

Policial

Detinguda una noia de 18 anys per simular un segrest per tal d'evitar que els seus pares sabessin amb qui estava

La noia va explicar que la van segrestar dos homes i una dona i que la van mantenir tancada en una habitació

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

Policia NacionalCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una noia de 18 anys ha estat detinguda a Albacete per agents de la Policia Nacional, acusada de simular el seu propi segrest després que la seva família denunciés la seva desaparició, per a evitar represàlies per part dels seus familiars i no haver d'explicar el motiu de la seva absència i incomunicació.

En una nota de premsa, la Comissaria Provincial de la Policia Nacional d'Albacete ha informat aquest divendres que la investigació va començar al novembre, quan un familiar de la jove va denunciar que no la trobaven i es va mostrar «preocupat pel que li podria haver passat».

Després de diversos dies de recerca, finalment la jove va ser localitzada i ella va explicar la història del segrest. La noia va explicar que la van segrestar dos homes i una dona, que la van mantenir tancada en una habitació, encara que no va concretar cap dada que pogués indicar la localització de l'immoble on va estar privada de llibertat, ni a la identificació dels seus captors.

Aquesta falta de detalls va portar als agents de la Policia Nacional, especialitzats en segrestos i extorsions, a sospitar la possibilitat que el seu relat dels fets no fos cert.

El treball dels investigadors va confirmar que la jove no va ser segrestada, sinó que els dies que va romandre desapareguda en realitat va estar amb un conegut i va denunciar els fets quan es va adonar de l'alarma que havia generat per no informar del seu parador.

Els mateixos agents que van treballar sobre la denúncia de la seva desaparició i inicialment van intentar localitzar-la van ser els qui la van detenir, imputant-li una simulació de delicte davant «els fets tan greus que havia denunciat».

tracking