Diari Més

Successos

Una gateta sobreviu després d'haver donat voltes a la rentadora durant 20 minuts

Els ràpids reflexos de la seva propietària li van salvar la vida a la petita Posey

Gat

gatPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove britànica molt hàbil de reflexos li 'va retornar' la vida a la seva gateta després que es quedés atrapada accidentalment en la rentadora durant 20 minuts.

Segons informaMirror,CourtneyDrury, la propietària del gat, no es va adonar quePosey, de tres mesos d'edat, s'havia proposat fer la migdiada entre la roba abans que la seva propietària encengués la rentadora.

Així, la seva gata va donar voltes dins d'aquesta durant 20 minuts abans queCourtneys'adonés del que estava passant.

Llavors,Courtney, de 22 anys i resident a Liverpool, va entrar «en pànic» i es va posar a plorar, però en un intent desesperat per reanimar-la, va agafar aPoseyi va utilitzar amb ella la maniobra de reanimació cardiopulmonar (RCP) que havia après només unes setmanes abans. Aquest gest li va salvar la vida a la seva mascota.

«Havia escoltat un 'miau', però no trobava a la gateta. No va serfins a20 minuts després quan vaig veure que estava en la màquina. Vaig obrir la porta i ella va caure juntament amb la roba mullada», compte l'heroïna per accident.

«Vaig començar laRCPi després vaig escoltar com miolava». Una cosa inequívoca de l'animal que havia tornat a la vida.

Poseyva ser portada immediatament al veterinari, que li va donar oxigen algat.Poques hores després, va millorar i ja està atre cop a casa. «El veterinari va dir que mai havia vist una cosa així. Em va comentar que, si no hagués fet laRCP,Poseyno hauria sobreviscut».

Allí, des de l'aterridor incident,Courtneyha enganxat un rètol a la màquina que diu «comprova si hi ha gat abans d'encendre-la».

tracking