Diari Més

Successos

Mor de forma sobtada amb només 14 anys el 'nou Billy Elliot'

Jack Burns era una precoç estrella del ballet

Imatge de Jack Burns

Mor de forma sobtada amb només 14 anys el 'nou Billy Elliot'Facebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actor infantil escocès i precoç estrella del ballet JackBurns, de 14anys, va morir de manera sobtada el passat 1 de desembre, segons ha informat aquest dimecres la versióen líniade diari britànic Metro, citant fonts de l'Acadèmia de Dansa Elite, en la qual estudiava el jove ballarí.

El diari indica queBurns, que era considerat com 'el pròximBillyElliot' a causa del seu talent per a la dansa, va ser trobat mort en el seu domicili deGreenock, aInverclyde(Escòcia). Afegeix que les causes de la defunció no han transcendit, tot i que la Policia no ha tractat el cas com una mort violenta.

Burnss'havia fet famós al Regne Unit en aparèixer en sèries de televisió comOutlanderoPlainSight. A més de pertànyer a l'Elite Academy of Dance, era alumne en laStColumba'sSchooldeKilmacolm.Amb nou anyshavia aconseguit un lloc en la prestigiosa Escola de Ballet de Glasgow.

En un comunicat publicat en Facebook, l'Acadèmia Elite va indicar que «escrivim aquesta publicació amb un gran pesar al cor. Desgraciadament, com sabeu, vam perdre al nostre molt benvolgut estudiant JackBurnsel diumenge 1 de desembre».

«Jack va ser una inspiració per a tots a Elite i va tocar els cors de tots els que van tenir el plaer de treballar i ballar amb ell des de 2012. Nosaltres i tots els familiars i amics de Jack estem completament devastats, i sense paraules ni respostes», afegeix.

tracking