Diari Més

Successos

Un nen de 12 anys viu, de veritat, la història de 'Solo en casa'

Un grup de lladres va entrar a la casa creient que no hi havia ningú, però el nen, italià, va aconseguir que marxessin sense robar res

Imatge d'arxiu d'un moment de la pel·lícula 'Solo en casa'

Un nen de 12 anys viu, de veritat, la història de 'Solo en casa'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns lladres entren en una casa creient que aquesta buida. No obstant això, en ella es troba un nen que no sols no s'acovardeix, sinó que aconsegueix que fugin espaordits. Aquesta història, que recorda a l'argument de la mítica pel·lícula Solo en casa, ha tingut lloc en la localitat italiana de Merate. I en aquest cas, el protagonista no ha estatMacaulayCulkin, sinó un nen de 12 anys.

Tal com informa el CorreguésdellaSera, el petit, que s'havia quedat sol quan la seva mare va anar a buscar al seu germà a la guarderia, va escoltar com diversos individus entraven a l'habitatge a través de la finestra. En aquest moment, va córrer a ocultar-se dins del lavabo. La seva intenció no era simplement amagar-se, perquè va estar prou atent per a emportar-se el mòbil amb ell. Una vegada dins el lavabo, va trucar a la seva mare perquè tornéscom més aviat millor. «Mamà, estan entrant per la finestra, torna immediatament», li va dir quan els lladres ja es trobaven a la casa.

Quan va rebre la trucada del seu fill, la dona va tornar i va arribar abans que elslladregotshaguessin pogut agafar objectes de valor. Des de la carretera, va començar a fer sonar el clàxon i va cridar l'atenció de diversos veïns. D'aquesta manera, els lladres no van tenir més remei que desistir i fugir amb les mans buides. Així, la història va acabar bé i no va passar d'un esglai per a aquest nen i la seva mare.

Malgrat això, els residents de la zona es troben molt preocupats. I és que, segons explica de nou el CorreguésdellaSera, ja hi ha hagut més robatoris en els últims dies en aquesta petita localitat, de poc més de 14.500 habitants. Ara, elscarabinerihan posat en marxa una recerca per a donar caça a la banda d'assaltants.

tracking